Verzendingsvoorwaarden

+ Verzending
Onze levertijd is momenteel 1-3 werkdagen mits de producten op voorraad zijn. Alle bestellingen worden handmatig en zorgvuldig ingepakt en verzonden vanuit Nederland. 

*Refurbished producten worden apart en binnen 4-6 werkdagen geleverd.

Bestellingen boven €100,- worden gratis verzonden, de verzendkosten voor bestellingen onder de €100 euro zijn €6,95 binnen Nederland en België.

Alle bestellingen worden voorzien van track en trace code.

Wij verzenden momenteel vanuit Nederland.

*De levertijd omvat niet de vertragingen die worden veroorzaakt door procesproblemen of douanecontroles.

Controleer of alle door jouw ingevulde verzendgegevens correct zijn. Als er onjuiste of ontbrekende informatie over het verzendadres is, zijn wij genoodzaakt contact met u op te nemen en kunnen wij u niet de snelste service bieden die u verdient.

Onjuiste verzendgegevens kunnen namelijk leiden tot ontbrekende pakketten.

Mislukte levering
Indien het pakket niet kan worden afgeleverd op het aangegeven afleveradres of indien de klant weigert het pakket af te halen door oorzaken die te wijten zijn aan het gebrek aan medewerking van de klant (foutief of onjuist afleveradres, ontbrekende ontvanger), wordt het pakket op kosten van de klant teruggestuurd naar de afzender. Check dus dubbel het adres.


Niet ontvangen artikelen, maar tracking laat zien dat de artikelen geleverd zijn.
Houd er rekening mee dat we geen geld teruggeven of artikelen vervangen die als geleverd staan vermeld op de tracking. Om deze reden raden wij u altijd aan om zendingen op een veilig adres te laten bezorgen.

Fluora hanglamp bij Kim