+ Verzending
Onze levertijd is momenteel 1-3 werkdagen mits de producten op voorraad zijn. Alle bestellingen worden handmatig en zorgvuldig ingepakt en verzonden vanuit Nederland. 

*Refurbished producten worden apart en binnen 4 werkdagen geleverd.


Bestellingen boven €100,- zijn gratis, de verzendkosten voor bestellingen onder de €100 euro zijn €6,95 binnen Nederland en België.

Alle bestellingen worden voorzien van track en trace code.

+ Retourneren
Als een artikel, om welke reden dan ook, niet aan de verwachtingen voldoet mag het altijd binnen 14 dagen geretourneerd worden wanneer het bestelde product nog in de conditie verkeerd zoals hij geleverd was.

Zorg daarom dat het product met verpakking en toebehoren onbeschadigd/heel blijft tijdens het uitpakken.


Wanneer producten incompleet geretourneerd worden of beschadigd bij ons aankomen worden deze niet geaccepteerd.

Is je verzending beschadigd aangekomen? Laat het ons binnen 48 uur weten.1) Neem contact met ons op via de contactpagina en vraag het retourformulier aan. Geef de aanvraag door met ordernummer en volledige naam.

2) Controleer of uw bestelling voldoet aan de opgegeven voorwaarden. 

3) Verpak de artikelen zo veilig mogelijk, bij voorkeur in de originele verpakking en sluit het retourformulier in. 

4) Lever het pakket af bij het postkantoor en zorg ervoor dat u het pakket voorziet van een Track and Trace code. Als afzender bent u verantwoordelijk voor de levering en wij houden er niet van om misverstanden te creëren.

Zodra we het pakketje hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat we het geld binnen 6-10 werkdagen op uw rekening hebben teruggestort.

Retourzendingen worden zo snel mogelijk verwerkt en/of beoordeeld, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket in ons magazijn. De klant is aansprakelijk voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen en die verder gaat dan wat nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen te bepalen.

Het artikel wat retour wordt gestuurd, moet voorzien zijn van originele labels en in originele verpakking retour worden gestuurd. Suitta houdt geen aansprakelijkheid voor de verzending van geretourneerde artikelen.
Verpak het dus zorgvuldig (originele verpakking) en frankeer het voldoende, voorkeur aangetekend en voorzien van een traceercode.