Verzenden & Retouren

+ Verzending
Onze levertijd is momenteel 1-3 werkdagen mits de producten op voorraad zijn. Alle bestellingen worden handmatig en zorgvuldig ingepakt en verzonden vanuit Nederland. Refurbished producten worden apart en binnen 4-6 werkdagen geleverd.

Bestellingen boven €100,- worden gratis verzonden, de verzendkosten voor bestellingen onder de €100 euro zijn €6,95 binnen Nederland en België. Bestellingen naar de rest van Europa hebben wisselende verzendkosten. Bekijk hiervoor het verzendbedrag dat gegeven zal worden tijdens het bestellen.

Alle bestellingen worden voorzien van track en trace code.

+ Retourneren
Als een artikel, om welke reden dan ook, niet aan de verwachtingen voldoet en in goede conditie verkeerd mag het altijd binnen 14 dagen geretourneerd worden aan ons adres in Nederland.

Is je verzending beschadigd geleverd? Laat het ons binnen 48 uur na levering weten.

Zorg dat het product met verpakking en toebehoren onbeschadigd/heel blijft tijdens het uitpakken.

Als klant heb je 14 dagen de tijd om een retour aan te melden. Daarna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het daadwerkelijk te retourneren. Daarna hebben wij als webshop maximaal 14 dagen om het bedrag terug te storten. 

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Verzendkosten zijn bij retourneringen voor de consument zijn/haar rekening.

Custom-made producten zijn uitgesloten van retour omdat deze speciaal voor de klant worden gemaakt, dit vermelden we dan op de product pagina (zoals bij de Vienciello Stoel). 


Retour aanvragen:

1) Vraag het retourlabel aan via https://Suitta.montareturns.com/

2) Controleer of uw bestelling voldoet aan de opgegeven voorwaarden. 

3) Verpak de artikelen zo veilig mogelijk, in de originele verpakking en sluit het retourformulier in. 

4) Lever het pakket af bij het postkantoor en zorg ervoor dat u het pakket voorziet van een Track and Trace code. Als afzender bent u verantwoordelijk voor de levering en wij voorkomen graag zoekgeraakte verzendingen.

Zodra we het pakketje hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat we het geld binnen 14 dagen op uw rekening hebben teruggestort.

Retourzendingen worden zo snel mogelijk verwerkt en/of beoordeeld, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket in ons magazijn.

Het artikel wat retour wordt gestuurd, moet voorzien zijn van originele labels en in originele verpakking retour worden gestuurd. Suitta houdt geen aansprakelijkheid voor de verzending van geretourneerde artikelen. Verpak het dus zorgvuldig (originele verpakking) en frankeer het voldoende, bij voorkeur aangetekend en voorzien van een traceercode.

Kortom: stuur je je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst met tracking-code terug naar ons, inclusief alle toebehoren én in originele staat (zonder schade of missende onderdelen), ontvang jij het volledige bedrag terug.

Fluora hanglamp bij Kim