Over ons

Suitta (Fonetische spelling: swieːtta) is gestart in 2020 als kleine onderneming binnen de interieurbranche, sinds januari 2021 zijn we gestart met de specialisatie in verlichting en groeien we elke maand groter met ons klantenbestand en productassortiment.

We zijn begonnen met het online verkopen van verlichting omdat klanten enorm tevreden waren over de ontwerpen van onze producten. Puur uit enthousiasme van onze klanten groeien wij zo hard en kunnen we Nederland en België voorzien van aangename verlichting die uiteindelijk de kamer tot een gezellige en rustgevende plek maakt. 

Ons doel is om jouw kamers te mogen voorzien van aangename verlichting, lampen die je thuis laten voelen en waarbij je een warm en blij gevoel krijgt wanneer deze aangezet worden zonder daar teveel voor te betalen. 

Het verschil dat je ervaart zodra je een donkere kamer verlicht wanneer je de kamer binnentreed op zondagavond, precies die split-seconde wat een wereld van verschil maakt voor de sfeer, dat is onze passie, daarin dragen wij bij.


Je goed laten voelen in je eigen huis en met één druk op de knop de sfeer verbeteren.

 

 

 

Fluora hanglamp bij Kim