Klantenbeoordelingen
Getuigenissen (klantenreviews) op suitta.nl zijn niet-gecontroleerde resultaten die ons worden toegestuurd door gebruikers die mogelijk niet overeenkomen met de ervaring van de gemiddelde koper, mogelijk niet van toepassing zijn op de gemiddelde persoon en mogelijk niet bedoeld zijn om ervoor te zorgen dat iemand dezelfde of vergelijkbare resultaten behaalt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten of omissies in typische resultateninformatie die ons door fabrikanten of andere gerenommeerde derden wordt verstrekt.

E-mail
Suitta garandeert niet dat naar haar verzonden e-mails op tijd worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. 

Zelfs de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de bijbehorende veiligheidsrisico's. Door te corresponderen met de ondernemer per e-mail zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging, accepteert u dit risico.

Links
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. De ondernemer heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of de inhoud ervan. De ondernemer aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.This website may contain hyperlinks to third party websites. The entrepreneur has no influence on third party websites and is not responsible for their availability or content. The entrepreneur therefore accepts no liability for damages resulting from the use of third party websites.